2007-08-06

Skönt

Och starkt av IFK att men en gubbe kort hålla undan mot ÅFF på bortaplan och vinna med 1-0. Överraskande att Santos var tillbaka. Som vanligt gjorde han mål. Kunde den killen bara hålla sig frisk så skulle han göra hur mycket mål som helst. IFK funderar ju visst på att inte förnya hans kontrakt, just på grund av skadorna. Men strunt i det. Han gör ju mål ändå, även om det bara är i varannan match. Surt att Thordar missar Mjällby på torsdag pga varning. Kanske vi får se Santos och Omekanda på topp, kan bli spännande. Fin publiksiffra, 8700. Många av dem säkert IFK-fans. Kommunens finansdirre skulle åka dit sa han.

Är hemma igen efter möte i Linköping och ett besök hos min bror. Länsförbundet är på gång igen efter några år av kräftgång. Vi är en liten styrelse som har fått ett kraftigt mandat att förnya och utveckla verksamhet. Grymt skoj.

Sossarna reagerar mot "elittänkande" i Flodströms förslag om att fokusera resurserna till ett färre antalt universitet. Ja, usch. Tänk att vi skulle få elituniversitet. Bättre att vara lite lagom. De säger också att det finns inget som säger att stora enheter ger bättre resultat och forskning. Nehe, men det finns något som säger att små enheter gör det? Dessutom verkar påståendet något märkligt. Om vi satsar mycket pengar och fokuserar resurserna, varför skulle inte det öka chansen till bättre resultat. Och om det egentligen är något annat som måste till - varför har då inte sossarna redan gjort det? Varför ligger våra universitet långt ifrån toppen?

Inga kommentarer: