2007-08-01

På plats på jobbet

Så där. På plats på jobbet för första riktiga arbetsdagen på ett tag. Har tittat in här några gånger innan och konstaterat att inget hänt. Visserligen har semestern ägnats mycket åt politik i olika former, mest i bokform, men på ett mer avslappnat sätt. Jag har hållit fingrarna i styr och inte svarat på en enda insändare. Ska inte börja jobba ordentligt fören nästa vecka men eftersom städarna är min lägenhet idag måste jag ju ta vägen någonstans och kan vara bra att få lite gjort också.

Började med att röja bort papper från skrivbordet, nu är det nästan helt rent. Har gömt dom i skåp med luckor. Skönt så man slipper se eländet. Jobbar bättre med ett rent skrivbord, men brukar bara lyckas hålla det så en dag maximalt.

Har plockat in lite böcker i bokhyllan som ska läsas vid senare tillfälle. Ett par om islam, "Londonistan" av Melaine Phillips och "The Trouble With Islam Today" av Irshad Manji. En biografi om Josepeh Schumpeter, en om John Locke, en om Alexis de Tocqueville och en riktig tegelsten om Harry Truman.

Inga kommentarer: