2007-08-21

Dagens dummaste fortsätter

Jörgen Norberg - som vi för hans skull kan hoppas bara finns på något partikansli till vänster - fortsätter sina minst sagt snurriga argument i SvD. Han räknar upp massa saker som regeringen gör som han tycker är vänster. Ja, och? Själva poängen med hans inlägg från början var ju att han var arg på regeringen för att den var för vänster och därför tänkte rösta på ett vänsterparti nästa gång.

Om han vill en regering som är mer höger får han rösta på Liberala partiet, eller helt argumentera varför mer högerpolitik är bra för landet. Nej, istället tänker han rösta på vänsterpartiet. Dummare resonemang får man leta efter.

Är åter efter lunch med Mats Turesson. Vi slevade i oss lite kyckling och cashewnötter på thaien bredvid Rådhuset. Han missade KF-gruppen igår så vi gick igenom vad som sagts där. I eftermiddag ska jag träffa Åsa Hildestrand som flyttar till New York till helgen. Jakob Ström, hennes make (även han folkpartist) har fått jobb i FN-skrapan och de kommer befinna sig där i minst tre år. Eller som valberedningens ordförande sa på årsmötet, de kommer flytta till en annan kommun. Jag hoppas att de när det återkommer till Sverige väljer att igen bosätta sig i Norrköping.

Inga kommentarer: